2 u 1 venčanica!

Ko kaže da venčanica mora da bude haljina iz jednog dela? Predlažemo vam dvodelnu opciju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ekskluzivni svetski brendovi slažu se da vi jednako dobro ili još bolje možete da izgledate uz dva odvojena dela venčanice i mi se sa tim slažemo. Drage buduće mlade, progledajte galeriju i uverite se i same

 

 

Novi trend u svetu venčanica jesu modeli koji se sastoje iz dva odvojena dela, pa tako možete odabrati elegantan bodi od svile, košulju od čipke ili uzanu bluzu od kvalitetnog materijala koja odiše elegancijom koja će biti gornji deo vaše odevne kombinacije. Dole predlažemo bogatu suknju do poda s našivenim 3D cvetovima, od nekoliko desetina slojeva tila ili bogate čipke. Odaberite svoj najbolji spoj dva dela i stvorite jedinstven izgled venčanice koji pokazuje vaš karakter. Najbolje od svega jeste što možete napraviti svoju unikatnu kombinaciju birajući gornji deo i donji deo koji je baš po vašem ukusu i stilu, spojiti ih i tako dati svoj lični pečat venčanici. Kada ste odabrali glavne delove, vreme je za sledeći korak, a to su sitnice koje stil znače. Uz detalj kao što je širok pojas od perlica, cirkona ili kamenčića ističete struk, a vaša kombinacija se penje za stepenik više ka eleganciji, dok ženstvena silueta stupa u prvi plan.

 

 

Ekskluzivni svetski brend Pronovias, sa novom kolekcijom venčanica, već je izdvojio haljine posebne linije modela pod nazivom Pronovias Separates. Venčanice iz te nove kolekcije već se nalaze u našem salonu.

Već vam je poznato da Odiva Wedding Dresses ne zaostaje za svetskim trendovima, pa to ni sada nije slučaj – odmah smo odgovorili ovom modnom zahtevu. S ponosom delimo sa vama našu novu autorsku kolekciju Angelina by Jelena Eraković, koja posebnu pažnju poklanja baš 2 u 1 modelima venčanica. Pažljivo smo smišljali svaki model zasebno, a zatim uživali u delikatnom stvaranju bogatih sukanja, nežnih bodija od svile i košulja od čipke. Pozivamo vas da pronađete svoj savršen par gornjeg i donjeg dela i isprobate sve kombinacije dok ne nađete onu pravu u kojoj ćete otići do oltara.

 

 

Dodatni benefit ovakve moderne venčanice jeste što ona ne mora biti haljina koju ćete nositi samo jednom, već uvek kada god poželite da jedan od ova dva dela uklopite u vaš svakodnevni stil, pa tako bogatu suknju od tila možete nositi uz teksas košulju sa podavijenim rukavima za ležerniji izgled u stilu modne ikone, kao što je Keri Bredšou zvezda serije Seks i grad. Bodi ili čipkanu košulju spojite u svom svakodnevnom životu sa cigaret-pantalonama i visokim potpeticama i garantujemo da ćete privući pažnju svih prisutnih gde god se pojavite.

Pronađite svoju idealnu 2 u 1 kombinaciju i zablistajte u punom sjaju na dan svog venčanja noseći venčanicu s potpisom naše nove kolekcije Angelina by Jelena Eraković.